Diensten

bureauIngeborg Lunenburg opleiding + advies biedt vakgerichte opleidingen en doelgericht advies over de sociale zekerheid.

Ingeborg’s specialisme ligt in ieder geval bij de Wet maatschappelijke ondersteuning. Desgewenst te combineren met de Algemene wet bestuursrecht en/of Participatiewet.

Altijd praktijkgericht
Op maat. Met veel oog voor de juridische praktijk van beleid, uitvoering en bezwaar & beroep. Hoe? Met casuïstiek (op maat) en actuele jurisprudentie. Desgewenst stemmen wij de inhoud af op het gemeentelijk beleid. Nazorg is standaard en bestaat ook uit een reactie over zaken die opvallen in dat beleid. Er is een scholingsaanbod voor open inschrijving en incompany.

Doelgroep
Verschillende doelgroepen maken gebruik van onze opleidingen. Dat varieert van degene die beslissen op de aanvraag, op het bezwaar en verweer voeren in (hoger) beroep tot aan degene die burgers juridisch ondersteunen. Ook beleidsmedewerkers nemen met veel belangstelling deel!

Scholingsaanbod open inschrijving 2017
Kraaltjes rijgen_1
Bij ons kun je kraaltjes rijgen: stel je eigen opleidingsaanbod samen.
Eerst de basis en dan de verdieping. Daarnaast kun je kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod aan trainingen over een specifiek actueel onderwerp.

 

Basis
Deze opleidingen kun je volgen zonder kennis van de Wmo. Well wordt er van uitgegaan dat je werkzaam bent binnen het sociaal domein.

  • Bijeenkomst Uitvoering Wmo (dag)
  • Binnenkort meer beschikbaar

Verdieping
Voor het volgen van deze opleiding wordt (enige) kennis van de wet en werkervaring verondersteld.

Actualiteit
Het gaat bij deze opleidingen om de verdieping op een specifiek actueel onderwerp. Ook voor het volgen van deze opleiding wordt (enige) kennis van de wet en werkervaring verondersteld.

Incompany
Uitvoering van wetten in het sociaal domein vraagt om ‘permanente educatie’ van uw medewerkers. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden. De inhoud van de scholing wordt dan op maat samengesteld. Ook kunnen intervisiebijeenkomsten worden verzorgd.

Abonnement
Verzekerd zijn dat u of uw medewerkers up-to-date zijn én blijven? Neem een opleidingsabonnement bij ons: deskundigheidsbevordering in een jaarlijkse planning. Informeer naar de mogelijkheden en profiteer van een interessante korting.

crkbo_instellingGeen BTW
Ingeborg Lunenburg opleiding + advies staat als instelling ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarom is voor scholing geen BTW verschuldigd.

Advies
Het verzorgen van advies gaat over de beantwoording van beleid- of uitvoeringsvragen. Dat kan ook gaan over het beleid (juridische toets), de uitvoering (werkinstructie, rapport en beschikking), een individuele casus of een (juridisch) vraagstuk in een ander verband.

Meer weten? Neem dan contact op.