Kun jij maatwerk leveren?

MAATWERK_1Het begrip maatwerk is een veel gebruikte term bij de uitvoering van de Wmo 2015. Maar wat is het eigenlijk? Een logische vervolgvraag is welke normen daarbij gelden. Maar dan zijn we er nog niet. Wie bepaalt die normen dan? Is dat de gemeente of is dat de cliënt? Of moet dat in goed overleg?
Hoewel met de Wmo 2015 wordt beoogd te dejuridiseren blijkt dat niet altijd het geval te zijn. En zeg nou zelf, bij de uitvoering van een wet in medebewind geniet de doelgroep nu eenmaal rechtsbescherming. En regels hoeven maatwerk echt niet in de weg te staan!

Wil je daar meer over weten en leren hoe je maatwerk levert? Schrijf je dan in voor de tweedaagse cursus Het resultaat is zelfredzaamheid & en participatie op 18 en 25 februari 2016 in Utrecht. Tijdens de cursus komt het begrip maatwerk uitgebreid en telkens weer aan bod. Wanneer is voldoende maatwerk geboden en op welke grondslag berust het besluit?

De cursus is dé perfecte combinatie van theorie en praktijk want het biedt een zeer volledig praktisch en juridisch inzicht en overzicht in de uitvoering van de Wmo 2015. Tips & trucs en do’s & don’ts zijn geïntegreerd in het programma. Na twee dagen kun je met de opgedane kennis direct aan de slag! De deelnemer ontvangt ter voorbereiding een prachtige integrale casus die tijdens de cursus als leidraad wordt gebruikt.

Ben jij Wmo-consulent, medewerker Sociaal Team, cliëntondersteuner of adviseur? Dan ben je bij deze cursus aan het juiste adres. De kwaliteit van deze cursus is gewaarborgd: het maximum aantal deelnemers is gesteld op 15.

Meer weten? Lees de uitgebreide omschrijving.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*