Opleidingsagenda: vanaf nu digitaal inschrijven mogelijk

Logo ILHet moest er een keer van komen. En een bekend gezegde is: van uitstel komt afstel. Maar vanaf nu is digitaal inschrijven bij Ingeborg Lunenburg opleiding + advies is een feit!

Opleidingsagenda
Op één pagina staan alle opleidingen (Wmo en WWB) genoemd die in 2014 worden verzorgd. Bij elke opleiding staat de datum en de locatie waar deze wordt aangeboden. Meer weten over de locatie? Ook daar is met een link in voorzien met een afbeelding via Googlemaps met adresgegevens, telefoonnummer en bijvoorbeeld welk adres je moet aanhouden als je met de auto komt. Keuze gemaakt? Klik op je keuze en je komt terecht op het digitale inschrijfformulier. Makkelijker kunnen we het niet maken…

Opmerkingen of suggesties
Valt je iets op? Wij stellen opmerkingen en suggesties zeer op prijs. Laat een bericht achter en we reageren daar op.

Uitgelicht
Aan het aanbod voor 2014 is de Studiedag Maatwerkvoorziening met juridische en menselijk maat toegevoegd. De Studiedag staat gepland op 17 november en de inschrijvingen druppelen binnen. Een goede voorbereiding is meestal het halve werk. Discussieer mee met vakgenoten en na het volgen van deze Studiedag ben je voorbereid op het hele werk! Bij de aanvraag is pas sprake van juridisering. Wil je het naadje van de (juridische) kous weten? Dan ben je in deze Studiedag aan het juiste adres.

Planning 2015
Op dit moment wordt al druk gewerkt aan de planning van 2015. Wat kun je in ieder geval aan nieuwe opleidingen verwachten?

  • Studiedag Advisering maatwerkvoorziening Wmo 2015
  • Training Rapporteren en beschikken

Altijd gecombineerd
Opgedane ervaringen worden gedeeld tijdens de opleidingen en zonodig verwerkt in het materiaal. Een aantal mooie schema’s zijn in de maak en het unieke zeer uitgebreide naslagwerk over de Wmo 2015 is bijna klaar. Een ander voorbeeld. Aan het materiaal voor de twee daagse cursus Het resultaat is zelfredzaamheid & participatie wordt een modelrapport (aanvraag) toegevoegd.

©Ingeborg Lunenburg Opleiding + advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*