Scholing open inschrijving: zonder kosten (aangepast) Wettenboekje Wmo 2015 met toelichting

Logo ILVanaf volgende week is het bijgewerkte wettenboekje Wmo 2015 beschikbaar. Daarin is de Nota van Wijziging opgenomen zoals die op 11 maart jl. aan de Kamer is aangeboden. Het is een boekje in handig A5 formaat met een ringbandje. Bij elk artikel is ook de bijbehorende toelichting opgenomen. Bestellen?

Eerder bestelling gedaan?
Als service ontvang je binnenkort een kort overzicht van de wijzigingen.

Gratis wettenboekje voor cursisten
Elke deelnemer aan de scholing voor open inschrijving ontvangt een gratis wettenboekje. Alle scholing in een overzicht? Bekijk de opleidingsagenda.

Schrijf je inWet maatschappelijke ondersteuning voor open inschrijving

Studiedag Wmo De Verordening geordend
Niet te missen! Op 22 april, 22 mei of 24 juni 2014 dé voorbereiding op de Wmo 2015. Een dag degelijke juridische brainstorm over de vormgeving van het (toekomstige) beleid.

Bijeenkomst Analyse Wmo 2015
Op 24 april 2014 en 20 mei 2014. Een dag om bijgepraat te worden over de structuur, het systeem, de inhoud en de uitvoering van de Wmo 2015. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten met de huidige Wmo en wat betekent deze nieuwe wet voor de dagelijkse werkzaamheden.

Studiedag Wmo Stand van het recht en actualiteiten
Op 16 april 2014. In één dag weer helemaal bijgepraat! Ook het wetsvoorstel Wmo 2015 komt aan bod.

Cursus Wmo Het resultaat is zelfredzaamheid & participatie
Tweedaagse cursus op 16 en 23 juni of 7 en 14 oktober 2014. Je leert wat nodig is om een juridisch correct besluit te nemen. Ook het wetsvoorstel Wmo 2015 komt aan bod.

Studiemiddag Algemeen gebruikelijk voor de persoon als aanvrager
Op 30 september 2014 een middag uitgebreid stilstaan bij deze toegangsbepaling. Leer de beoordelingsstructuur (nog) beter toe te passen.

Belangstelling voor meerdere opleidingen?
Neem dan contact op voor een interessant kortingsaanbod!

Liever in huis én op maat?
Het aanbod voor open inschrijving wordt ook incompany aangeboden. In overleg wordt de scholing op maat van uw wensen gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een Bijeenkomst Analyse Wmo 2015 of de Wokshop Verordening geordend. Tijdens deze bijeenkomst komen de meeste inhoudelijke punten aan bod die van belang zijn bij de voorbereidingen op de komst van de Wmo 2015.

Abonnement
Wilt u verzekerd zijn dat uw medewerkers up tot date zijn en dat ook blijven? Neem dan een opleidingsabonnement. Meerdere rechtsgebieden en verschillende vormen van deskundigheidsbevordering in een jaarlijkse planning. Informeer naar de mogelijkheden en profiteer van een interessante korting.

©Ingeborg Lunenburg opleiding + advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*