Wettenboekje Wmo 2015 wettekst met artikelsgewijze toelichting beschikbaar

Wetsvoorstel Wmo 2015 openbaar
logo rijksoverheidGisteren was het dan eindelijk zover. Het wetsvoorstel Wmo 2015 is ingediend bij de Tweede Kamer (TK 2014/15, 33 841). Vanaf nu zal ik dan ook met regelmaat blogs plaatsen over dit (ongetwijfeld) boeiende wetsvoorstel.

Wettenboekje
Logo ILIn handig A5 formaat is vanaf vandaag een wettenboekje Wmo 2015 beschikbaar (bestelformulier). Bij elk artikel is de bijbehorende toelichting opgenomen. Het wettenboekje wordt aan de hand van de parlementaire behandeling bijgewerkt. Vanaf maandag 20 januari worden de wettenboekjes verstuurd.

Gratis wettenboekje voor cursisten
Elke deelnemer aan de Studiedag Stand van het recht en actualiteiten op 30 januari krijgt gratis een wettenboekje. Tijdens deze studiedag komt de Wmo 2015 zeker ook aan bod. Dat geldt ook voor de cursisten van de tweedaagse cursus Het resultaat is zelfredzaamheid & participatie op 4 en 11 februari.

Inschrijven
Schrijf je inWil je in een dag bijgepraat worden over de stand van het recht en actualiteit? Schrijf je dan in en discussieer mee en wissel ervaringen uit met andere vakgenoten. Interessante casuïstiek vooraf en een zeer uitgebreid jurisprudentieoverzicht als naslagwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*