Diensten Ingeborg Lunenburg opleiding + advies

Logo ILOp verzoek is een handzaam overzicht beschikbaar met het opleidingsaanbod in 2014 van Ingeborg Lunenburg opleiding + advies. Het gaat om de scholing voor open inschrijving over de WWB en de Wmo.

Wettenboekje Wmo 2015 met toelichting
Een heel handig wettenboekje in A5 formaat. De wettekst Wmo 2015 en per artikel de toelichting zoals op 14 januari 2014 ingediend bij de Tweede Kamer. Altijd actueel! Het boekje wordt bijgewerkt aan de hand van de parlementaire behandeling.

Naslagwerk Wmo-jurisprudentie
De Wmo bestaat zeven jaar. Het naslagwerk bevat thans 225 samenvattingen van uitspraken. Sommige zijn voorzien van een annotatie of redactionele noot.

Wet maatschappelijke ondersteuning voor open inschrijving

Studiedag Wmo De Verordening geordend (beschrijving)
Niet te missen! Op 12 of 27 maart 2014 dé voorbereiding op de Wmo 2015. Een dag degelijke juridische brainstorm over de vormgeving van het (toekomstige) beleid.

Bijeenkomst Analyse Wmo 2015 (beschrijving)
Op 20 mei 2014. Een dag om bijgepraat te worden over de structuur, het systeem, de inhoud en de uitvoering van de Wmo 2015. Wat zijn de verschillen met de huidige Wmo en wat betekent deze nieuwe wet voor de dagelijkse werkzaamheden.

Studiedag Wmo Stand van het recht en actualiteiten (beschrijving)
Op 16 april 2014. In één dag weer helemaal bijgepraat! Ook het wetsvoorstel Wmo 2015 komt aan bod.

Cursus Wmo Het resultaat is zelfredzaamheid & participatie (beschrijving)
Tweedaagse cursus op 16 en 23 juni of 7 en 14 oktober 2014. Je leert wat nodig is om een juridisch correct besluit te nemen. Ook het wetsvoorstel Wmo 2015 komt aan bod.

Studiemiddag Algemeen gebruikelijk voor de persoon als aanvrager (beschrijving)
Op 30 september 2014 een middag uitgebreid stilstaan bij deze toegangsbepaling. Leer de beoordelingsstructuur (nog) beter toe te passen.

Belangstelling voor meerdere opleidingen?
Neem dan contact op voor een interessant kortingsaanbod!

Liever in huis én op maat?
Het aanbod voor open inschrijving wordt ook incompany aangeboden. In overleg wordt de scholing op maat van uw wensen gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een Bijeenkomst Analyse Wmo 2015 of de Wokshop Verordening geordend. Tijdens deze bijeenkomst komen de meeste inhoudelijke punten aan bod die van belang zijn bij de voorbereidingen op de komst van de Wmo 2015.

Abonnement
Wilt u verzekerd zijn dat uw medewerkers up tot date zijn en dat ook blijven? Neem dan een opleidingsabonnement. Meerdere rechtsgebieden en verschillende vormen van deskundigheidsbevordering in een jaarlijkse planning. Informeer naar de mogelijkheden en profiteer van een interessante korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*