Blog updates op twee websites

Afgelopen maandag zijn de Blog updates verstuurd van Uitvoering Wmo 2015 én Ingeborg Lunenburg opleiding + advies. De updates zijn met veel enthousiasme ontvangen. Ook zijn er veel abonnees bijgekomen. Dat is goed nieuws en inspireert mij enorm om gestaag verder te gaan met het schrijven over de uitvoering van ons vak!

Abonneren op twee Blog updates
Ik heb de indruk dat niet alle lezers of abonnees weten dat er twee Blog updates zijn waarop een kosteloos abonnement mogelijk is. Daarom ter verduidelijking informatie over de twee mogelijkheden.

Niet op de gewenste Blog update geabonneerd?
Dat is eenvoudig op te lossen. Meld je af onderaan de volgende Blog update, je afmelding wordt dan automatisch verwerkt. Ga vervolgens naar de website Ingeborg Lunenburg opleiding + advies of Uitvoering Wmo 2015 en meld je daar aan voor het abonnement op de Blog update.

Ingeborg Lunenburg
Ingeborg Lunenburg opleiding + advies biedt vakgerichte opleidingen en doelgericht advies met veel oog voor de juridische beleids- en uitvoeringspraktijk. Nazorg is standaard. Deze website biedt voornamelijk juridische informatie over de uitvoering van de WWB, de Wmo 2007 en de Awb. Deze kan toegepast worden op primaire besluiten, het (her)formuleren van beleid tot aan bezwaar & beroep.

De informatie is ingedeeld in rubrieken en te vinden onder de pagina’s blogs en jurisprudentie. Berichten kenmerken zich door een of meerdere trefwoorden. U kunt zich abonneren op de updates. Verder heeft de website een eenvoudige zoekfunctie en een archief. De inhoud komt vanzelfsprekend mede voort uit de parlementaire behandeling van de thans aanhangige wetsvoorstellen.

Uitvoering Wmo 2015
Deze website is een spin-off van Ingeborg Lunenburg opleiding + advies en biedt voornamelijk juridische informatie over de Wmo 2015. Deze kan worden toegepast op primaire besluiten, het formuleren van beleid tot aan bezwaar & beroep.

De informatie is ingedeeld in rubrieken en te vinden onder de pagina’s blogs en jurisprudentie. Berichten kenmerken zich door een of meerdere trefwoorden. U kunt zich abonneren op updates. Verder heeft de website een eenvoudige zoekfunctie en een archief. De inhoud komt vanzelfsprekend mede voort uit de parlementaire behandeling die door ons op de voet  wordt gevolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*